Gallery


Log in

I forgot my password

Statistics
We have 23 registered users
The newest registered user is swarjasso

Our users have posted a total of 105 messages in 32 subjects
Latest topics
» Terbitkan Album Kompilasi Gundalou Generation.
by badadang Sat Dec 11 2010, 04:31

» "Urgent" Minta bantuan daripada saudara saudari.
by Uchris Thu Oct 08 2009, 04:32

» PENGUMUMAN PENTING
by Uchris Wed Jul 15 2009, 05:07

» haloo suma..
by Uchris Mon May 25 2009, 03:30

» Tadau Kaamatan 2009
by Uchris Mon May 25 2009, 03:16

» Menu DSR Satellite Signal kas untuk Astro
by williborn Sat Jan 24 2009, 16:32

» DO NOT DIAL IF SOME ONE ASKS YOU TO DIAL #09 or #90
by Uchris Tue Jan 20 2009, 09:53

» Christmas 2008 n New Year 2009
by Uchris Tue Jan 20 2009, 09:50

» Tentang Audacity « 1.3.3-beta (Unicode)
by melney Thu Nov 13 2008, 23:39

September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Partners
free forum

Mari kita organize percutian untuk generasi Gundalou.

View previous topic View next topic Go down

Mari kita organize percutian untuk generasi Gundalou.

Post  Uchris on Tue Apr 22 2008, 11:46

Apa kata kita buat perancangan percutian sehari dua ka di mana-mana tempat yang menarik di sabah? Cari tempat ok ok la yang sesuai untuk family seperti Poring, National Pak atau Pulau. Booking tempat tinggal tuk sehari dua.

Ada siapa siapa yg tau tempat menarik selain dari tempat diatas ka?
avatar
Uchris

Number of posts : 55
Age : 53
Registration date : 2007-02-25

View user profile http://www.geocities.com/ckating/

Back to top Go down

Re: Mari kita organize percutian untuk generasi Gundalou.

Post  Clinda on Wed May 21 2008, 08:54

Hi semua...good idea tu uncle!!..bila lagi kitaorang dapat kumpul ramai-ramai kan?..saya yang jauh ni pun ingin join juga, tidak mau ketinggalan!...sebelum terlambat selamat berkamaatan semua..4th June baru sya dapat balik...ba uncle chris!..nanti sya buat survey mana tempat yg ok..kio..tq

Clinda

Number of posts : 3
Age : 38
Registration date : 2007-04-28

View user profile http://www.friendster.com/kaytxu

Back to top Go down

Re: Mari kita organize percutian untuk generasi Gundalou.

Post  Uchris on Mon Jun 02 2008, 01:11

Clinda wrote:Hi semua...good idea tu uncle!!..bila lagi kitaorang dapat kumpul ramai-ramai kan?..saya yang jauh ni pun ingin join juga, tidak mau ketinggalan!...sebelum terlambat selamat berkamaatan semua..4th June baru sya dapat balik...ba uncle chris!..nanti sya buat survey mana tempat yg ok..kio..tq

Laughing Laughing Hi Linda, 4th june ko balik ka? O ya... si victor kawin pula ba kan 6 jun di Tenom. Macam tidak dapat attend pula saya masa tu. Sorry la bilang sama si victor kio, saya & my wife tidak dapat cuti masa tu. Bila diorang mo buat di Bayangan? Kalau ngam timing, kami pigi di Bayangan saja nanti.
avatar
Uchris

Number of posts : 55
Age : 53
Registration date : 2007-02-25

View user profile http://www.geocities.com/ckating/

Back to top Go down

Re: Mari kita organize percutian untuk generasi Gundalou.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum