Gallery


Log in

I forgot my password

Statistics
We have 23 registered users
The newest registered user is swarjasso

Our users have posted a total of 105 messages in 32 subjects
Latest topics
» Terbitkan Album Kompilasi Gundalou Generation.
by badadang Sat Dec 11 2010, 04:31

» "Urgent" Minta bantuan daripada saudara saudari.
by Uchris Thu Oct 08 2009, 04:32

» PENGUMUMAN PENTING
by Uchris Wed Jul 15 2009, 05:07

» haloo suma..
by Uchris Mon May 25 2009, 03:30

» Tadau Kaamatan 2009
by Uchris Mon May 25 2009, 03:16

» Menu DSR Satellite Signal kas untuk Astro
by williborn Sat Jan 24 2009, 16:32

» DO NOT DIAL IF SOME ONE ASKS YOU TO DIAL #09 or #90
by Uchris Tue Jan 20 2009, 09:53

» Christmas 2008 n New Year 2009
by Uchris Tue Jan 20 2009, 09:50

» Tentang Audacity 1.3.3-beta (Unicode)
by melney Thu Nov 13 2008, 23:39

September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Partners
free forum

kaamatan

View previous topic View next topic Go down

kaamatan

Post  naidijms on Mon Apr 21 2008, 13:39

:)hai...kepada semua warga gundalou apa khabar u all di sana?i hope u all sihat2 sahaja..tak lama lagi kita semua akan menyambut perayaan kaamatan so mcm mna persediaan tu ada complte:P ??..for gilbert j kating (TL) macam mna di sana semua ok?sya harap semua ok..utk menyambut perayaan kaamatan di mna?..kongsi2 lah..all the best..Crying or Very sad Sad trimas..see u soon..

by. naidijms

naidijms

Number of posts : 3
Age : 31
Localisation : sgp
Registration date : 2008-04-20

View user profile http://www.n9ddee.com

Back to top Go down

Re: kaamatan

Post  Uchris on Tue Apr 22 2008, 11:33

naidijms wrote::)hai...kepada semua warga gundalou apa khabar u all di sana?i hope u all sihat2 sahaja..tak lama lagi kita semua akan menyambut perayaan kaamatan so mcm mna persediaan tu ada complte:P ??..for gilbert j kating (TL) macam mna di sana semua ok?sya harap semua ok..utk menyambut perayaan kaamatan di mna?..kongsi2 lah..all the best..Crying or Very sad Sad trimas..see u soon..

by. naidijms


bounce bounce Hi Naidi!

Wellcome to our family forum. Harap selalu sembang sini kio. Ba.. ko balik kg. ka ni kaamatan? Onu habar si Felec sana? lama dia tidak masuk sini forum. Korang sana ok ka? Harap sehat selalu kio.
avatar
Uchris

Number of posts : 55
Age : 53
Registration date : 2007-02-25

View user profile http://www.geocities.com/ckating/

Back to top Go down

Re: kaamatan

Post  naidijms on Tue Apr 22 2008, 13:55

Smile hai..slm kembali..sya kaamatan ni mungkin tda balik, durang si noni&Ec saja balik dia urang abis study ..kami 3 urang di sini saja..si felecia baik2 saja, bulan lepas dia ada pulang kg tu.. kami di sini sihat2 saja...ba sampai sini sajalah skarang..satu soalan siapakah?... nanti kita sembang lagi kio...bye..bye..

by, naidijms

naidijms

Number of posts : 3
Age : 31
Localisation : sgp
Registration date : 2008-04-20

View user profile http://www.n9ddee.com

Back to top Go down

Re: kaamatan

Post  Uchris on Tue Apr 22 2008, 21:04

Alalaa.... siou kio, lupa kasi kenal pula. O ya, Uncle Chris ba ni, abang si Gilbert. Uncle jarang pigi TL coz kerja di KK. Kalau balik kgau pun selalu terus pigi Menawo dan terus masuk kebun sana Biaa.


Ba, bagus la kalau durang si Noni dan Ec da habis study. Durang study ambil jurusan apa?

avatar
Uchris

Number of posts : 55
Age : 53
Registration date : 2007-02-25

View user profile http://www.geocities.com/ckating/

Back to top Go down

Re: kaamatan

Post  naidijms on Thu Apr 24 2008, 12:01

sorry..sya ni pun mna ada kenal2 ni..yg sya kenal durang si gilbert saja dekat2..nanti kaamatan ni uncle pegi TL kah?sya ni pun terasa ingin balik kg juga tapi kontrak sya tda lma lagi mau habis..alang2 mau balik..teringin balik,mau keja di sana,O..ya durang si noni ambil perakaunan & ec krusus kemahiran,lepas cuti durang balik pula di johor mau keja..ba sampai sini dululah..bye..bye:)

naidijms

Number of posts : 3
Age : 31
Localisation : sgp
Registration date : 2008-04-20

View user profile http://www.n9ddee.com

Back to top Go down

Re: kaamatan

Post  Uchris on Sun Apr 27 2008, 02:40

Macam tak dapat balik kgau pula ni taun. Cuti tadak ngam timing, tambahan pula si Calven ada class tambahan satu minggu masa cuti ni dan si Cindy pula ada kem PBSM,(dua dua uncle punya anak) pun seminggu juga.

Uncle pula hanya dapat cuti b4 30, manakala my wife hanya dapat bercuti lepas 31. Nampak macam memerap ja di KK kaamatan ni taun.
avatar
Uchris

Number of posts : 55
Age : 53
Registration date : 2007-02-25

View user profile http://www.geocities.com/ckating/

Back to top Go down

Re: kaamatan

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum